Ekoklas

Klasa iz prirode

Poznato i kao organsko, ili bio-brašno, proizvedeno je od pšenice uzgojene u ekološkim uvjetima, bez uporabe umjetnih gnojiva i sintetičkih pesticida. Ova linija nudi pšenično glatko brašno, brašno iz cijelog zrna, integralno, crno brašno i pšeničnu krupicu. Proizvodi dolaze u pakiranjima od 1 kg, 25 kg i 50 kg.
Pogledaj proizvode

Bijelo glatko

PŠENIČNO BRAŠNO
Pšenično bijelo brašno bogato je ugljikohidratima, najvažnijim izvorom energije u ljudskom tijelu. Dobra svojstva glutena i slaba enzimska aktivnost čine izrađeno tijesto stabilnim, elastičnim i rastezljivim. Upotrebljava se za pripremu kruha, raznih vrsta peciva, domaćih tjestenina i kolača.

Integralno

PŠENIČNO BRAŠNO
Sadrži sve dijelove usitnjenog zrna, uključujući i ovojnicu s najviše hranjivih tvari. Bogato je mineralima, vitaminima B-skupine i dijetalnim vlaknima, što ga čini idealnim izborom za sve one s probavnim i kardiovaskularnim tegobama. Njegova je namjena široka.

Crno

PŠENIČNO BRAŠNO
Kruh i peciva izrađena od ovog tipa brašna daju potpuniji osjećaj sitosti, pa je ovaj proizvod idealan izbor za Vašu dijetu. Osim toga, zadržava svježinu dulje od bijelog kruha. Obiluje vrijednim vitaminima, mineralima i celuloznim vlaknima.

Gris

PŠENIČNA KRUPICA
Dobiva se od jezgre zrna pšenice, nakon što su mljevenjem uklonjene mekinje i klica. Svoju namjenu nalazi u gotovo svakoj prilici – od jednostavnog grisa posutog kakaom za doručak, juha s noklicama od grisa za ručak ili slasnih nabujaka za večeru do pudinga za desert.
Ekoklas

Klasa iz prirode

Poznato i kao organsko, ili bio-brašno, proizvedeno je od pšenice uzgojene u ekološkim uvjetima, bez uporabe umjetnih gnojiva i sintetičkih pesticida. Ova linija nudi pšenično glatko brašno, brašno iz cijelog zrna, integralno, crno brašno i pšeničnu krupicu. Proizvodi dolaze u pakiranjima od 1 kg, 25 kg i 50 kg.
Pogledaj proizvode

Bijelo glatko

PŠENIČNO BRAŠNO
Pšenično bijelo brašno bogato je ugljikohidratima, najvažnijim izvorom energije u ljudskom tijelu. Dobra svojstva glutena i slaba enzimska aktivnost čine izrađeno tijesto stabilnim, elastičnim i rastezljivim. Upotrebljava se za pripremu kruha, raznih vrsta peciva, domaćih tjestenina i kolača.

Integralno

PŠENIČNO BRAŠNO
Sadrži sve dijelove usitnjenog zrna, uključujući i ovojnicu s najviše hranjivih tvari. Bogato je mineralima, vitaminima B-skupine i dijetalnim vlaknima, što ga čini idealnim izborom za sve one s probavnim i kardiovaskularnim tegobama. Njegova je namjena široka.

Crno

PŠENIČNO BRAŠNO
Kruh i peciva izrađena od ovog tipa brašna daju potpuniji osjećaj sitosti, pa je ovaj proizvod idealan izbor za Vašu dijetu. Osim toga, zadržava svježinu dulje od bijelog kruha. Obiluje vrijednim vitaminima, mineralima i celuloznim vlaknima.

Gris

PŠENIČNA KRUPICA
Dobiva se od jezgre zrna pšenice, nakon što su mljevenjem uklonjene mekinje i klica. Svoju namjenu nalazi u gotovo svakoj prilici – od jednostavnog grisa posutog kakaom za doručak, juha s noklicama od grisa za ručak ili slasnih nabujaka za večeru do pudinga za desert.